Rupes Polish, Mille, grov, 250 ml.

166,88 kr.

Forudbestil - Lev 3-5 hverdage*

Varenummer (SKU): RUP1104 Kategorier: , ,

Rupes Blandings til Grovpolering, Mille – 250 ml

Opnå en uovertruffen poleringsoplevelse med Rupes blanding til grovpolering, Mille. Denne 250 ml flaske indeholder en speciel formel, der er udviklet til at imødekomme de højeste standarder inden for polering.

Produktbeskrivelse

BigFoot blandings slibemidler er resultatet af dybdegående undersøgelser og forskning. De består af slibende blandinger af høj kvalitet, helt uden silikone. Blandingerne er specifikt designet til random orbital polering, hvilket sikrer en effektiv og skånsom behandling af overflader.

Unik Formel

Random orbital poleringsforbindelser kræver en unik formel for at sikre, at produktet har den perfekte kombination af viskositet og aggressivitet. Dette sikrer, at du opnår optimale resultater ved polering.

Fordele

  • Høj kvalitet uden silikone
  • Specielt designet til random orbital polering
  • Optimal viskositet og aggressivitet
  • Ensartet fordeling på skumpoleringspuden

Tilgængelige Forbindelser

Fire forskellige typer forbindelser er tilgængelige, hver designet til at tilfredsstille et specifikt poleringsbehov. Uanset hvilken overflade du arbejder med, har Rupes den rette løsning til dig.

Gør dit poleringsarbejde lettere og mere effektivt med Rupes blanding til grovpolering, Mille – 250 ml. Bestil nu og oplev forskellen!

Størrelse 21 × 16 × 20 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rupes Polish, Mille, grov, 250 ml.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *