ProShineNordicLogo1Ikon

Levering & Forsendelse

Levering hos ProShineNordic

Forventet leveringstid:

 • For varer på lager: Vi stræber efter at levere inden for 1-3 arbejdsdage ved dao ordrer placeret før kl. 17.30 på hverdage. Bemærk at i særlige tilfælde, f.eks. under ekstreme vejrforhold eller helligdage, kan leveringen tage lidt længere tid.
 • Specialbestilte varer: Leveringstiden kan variere fra 2-3 dage, afhængigt af varens tilgængelighed hos vores lokale leverandører. For produkter bestilt internationalt kan leveringstiden være længere 10-14 dage. Vi gør vores bedste for at give en præcis leveringsdato.
  For leverancer til Island, Grønland og Færøerne, kan leveringstiden variere baseret på pakkens dimensioner og toldprocesser. Typisk levering er mellem 3-4 uger.

Leveringsmetoder:

DAO Pakkeshop: Vi benytter DAO Som er et billigere og bedre alternativ og levere pakker alle ugens dage 375 dage om året, også søndag. Samme fremgangsmåde –  1-3 Dage.
DAO Hjemmelevering: Hvis du ønsker levering lige til døren, vælg denne metode –  1-3 Dage.

 • Afhentning:
  Det er IKKE muligt at afhente varer på vores adresse. Dette er en lager adresse.
 • Holde dig Opdateret:
  Efter at have placeret en ordre, vil du modtage en ordrebekræftelse. Når din ordre forlader vores lager, sendes en e-mail med tracking-oplysninger. Hvis din pakke er sendt til en pakkeshop, modtager du også en besked, når den er klar til afhentning.
 • Track din Pakke:
  Brug dit DAO-pakkenummer til at følge din pakke’s fremgang. Dette giver dig mulighed for at se, hvor din pakke befinder sig.
 • Miljøbevidst Forsendelse:
  Ved at vælge ProShineNordic er du sikret en miljøvenlig levering. Alle forsendelser er CO2-kompenseret. Desuden gør vi en stor indsats for at pakke dine varer miljøvenligt, ved at minimere brugen af emballage og prioritere genanvendelige materialer.

Fortryelsesret

 • Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop. Perioden regnes fra den dag;

  – Hvor du modtager ordren.
  – Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
  – Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer der består af flere partier/dele.
  – Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.
  Returneringsomkostninger skal du selv afholde.
  Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på info@proshinenordic.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du tilgå vores fortrydelse formular på vores hjemmeside eller købe fragt hos en fragtudbyder, *Vi anbefaler at bestillle fragt med sporings-id og sende varen til:

  ProShineNordic

  Hvedevænget 15
  4690

  Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

 • Varer undtaget fortrydelsesretten. Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

  – Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
  – Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.
  – Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.
  – Varer, hvor plomberingen er brudt.
  – Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anderkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.
  – Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.
  – Aviser, tidskrifter eller magasiner dog undtaget abonnementsaftaler for sådanne publikationer.
  – Aftaler indgået på offentlig auktion.
  – Varer, der forringes eller forældes hurtigt.