Rupes D-A Intermediate skumpolérpude 80/100 mm.

79,95 kr.

Forudbestil - Lev 3-5 hverdage*

Varenummer (SKU): RUP1230 Kategorier: , ,

Rupes D-A Mellem Skumpolérpude 80/100 mm

Oplev den alsidige Rupes D-A mellem skumpolérpude, en del af RUPES DA-serien, som tilbyder en perfekt balance mellem polering og beskyttelse. Denne skumpude er ideel til både professionelle og entusiastiske brugere, der ønsker at opnå en fejlfri finish.

Produktegenskaber

  • Størrelse: 80/100 mm
  • Type: Mellem skumpude
  • Kompatibilitet: RUPES DA-serien
  • Brug: Kan anvendes med DA Coarse, DA Fine, UNO Advanced og UNO Protect

Poleringsevner

Rupes D-A mellem skumpude er designet til at fjerne alvorlige defekter fra forskellige malede og faste overflader, når den bruges sammen med Rupes blå DA Coarse. Denne kombination sikrer en grundig og effektiv polering.

Når puden anvendes med Rupes DA Fine gul polermasse, kan den fjerne moderate til fine defekter og efterlade en strålende højglans finish, hvilket gør den til et uundgåeligt værktøj i dit poleringsarsenal.

Optimal Beskyttelse

Den højtudviklede skumformel skinner virkelig, når den parres med UNO Advanced eller UNO Protect. Dette sikrer ikke blot en perfekt polering, men også et holdbart lag af beskyttelse, der beskytter overfladen mod fremtidige skader.

Vælg Rupes D-A mellem skumpolérpude for en effektiv og alsidig løsning til dine poleringsbehov. Opnå professionelle resultater med lethed!

Størrelse 19 × 12 × 3 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rupes D-A Intermediate skumpolérpude 80/100 mm.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *