ProShineNordic blev grundlagt af passionerede bilelskere med dybe rødder i bilplejebranchen, og vores mission er klar: At etablere os som Danmarks førende leverandør af kvalitetsprodukter til bil detailing og udstyr. Vi startede med en enkel ambition – at give bilentusiaster adgang til de absolut bedste produkter på markedet, uanset om det drejer sig om effektiv universal rengøring, specialiserede fælgerens eller omhyggeligt designede bilplejepensler og børster.

Vi ved, at bilpleje handler om mere end blot overfladisk rengøring; det handler om at beskytte og fremhæve din bils æstetiske og funktionelle egenskaber. Derfor har vi sammensat et bredt sortiment af produkter, der dækker alt fra grundlæggende vedligeholdelse til avanceret detailing. Vores udvalg inkluderer alt fra elbil-tilbehør, der er skræddersyet til topmærker som Tesla, Volkswagen og Audi, til unikke løsninger for både ældre og moderne bilmodeller.

I vores sortiment finder du anerkendte brands som Sonax, Jowua og MaxShine, samt vores egen premium produktlinje, PSN, som vi har udviklet for at kunne levere kompromisløs kvalitet. Vi er altid på udkig efter nye produkter og teknologier, som kan hjælpe vores kunder med at opnå de bedste resultater. Og hvis du skulle stå og mangle noget specifikt, står vores team klar til at hjælpe dig med at finde det rette produkt, der opfylder dine behov.

Vi tror på, at en fantastisk kundeoplevelse starter med enestående service. Derfor tilbyder vi hurtig levering af lagervarer, konkurrencedygtige priser og billig fragt. Vores dedikation til kvalitet afspejles ikke kun i vores produktsortiment, men også i den kundeservice, vi leverer. Vi sætter en ære i at være tilgængelige for vores kunder, hvad enten det er via telefon, live chat eller e-mail. Vores mange positive anmeldelser på Trustpilot og Google er et vidnesbyrd om vores engagement i at levere en førsteklasses oplevelse.

Hos ProShineNordic ser vi dig ikke blot som en kunde, men som en partner i bilpleje. Vi værdsætter den relation, vi opbygger med dig, og stræber efter at levere værdi gennem troværdighed, ekspertise og et skarpt øje for detaljer. Vi er her for at sikre, at din bil altid fremstår fra sin bedste side, og vi glæder os til at være en del af din bilplejerejse.

Med venlig hilsen,
Asbjørn fra ProShineNordic