Telt Palmdale 400 Fra Easy Camp

Optimal Familie Camping: Palmdale 400

Easy Camp Palmdale 400 er det ideelle telt for større familier eller en gruppe venner, der søger komfort og funktionalitet på campingturen. Dette rummelige tunneltelt med plads til fire personer fordelt i to sovekabiner tilbyder den perfekte blanding af privatliv og fællesrum. Med sin intelligente konstruktion og brugervenlige features sikrer Palmdale 400 en bekymringsfri og nydelsesfuld campingoplevelse.

Hurtig Opsætning og Stærk Konstruktion

Farvekodede glasfiberstænger og kanaler gør opsætningen af Palmdale 400 hurtig og enkel. Dette sikrer, at du kan bruge mere tid på at nyde din tur og mindre tid på at kæmpe med teltopsætning. De robuste EnduraFlex glasfiberstænger giver en stærk og pålidelig struktur, der står imod vejr og vind.

Komfort og Beboelighed

Palmdale 400 er designet med fokus på beboelighed. Det fastmonterede underlag eliminerer træk, mens de store vinduer med gardiner i opholdsrummet sikrer masser af naturligt lys. En dyb baldakin over fordøren, udstyret med myggenet og vinduer, tilbyder ekstra ly til adgang, madlavning, eller sikker opbevaring af cykler.

Vejrbestandighed og Sikkerhed

Med et vandsøjletryk på 3000 mm sikrer WeatherGuard-materialet, at Palmdale 400 er fuldstændig vandtæt, mens tapeforseglede sømme yderligere forhindrer vandindtrængen. Teltets brandhæmmende egenskaber og den mørklægningsfunktion, der mindsker lysindtrængen til sovekabinerne, sikrer en rolig og sikker søvn.

Specifikationer Bevaret

  • Telttype: Tunneltelt
  • Oversejl: WeatherGuard 3000, 185T polyester PU-belagt. Brandhæmmende
  • Vandsøjletryk: 3000 mm
  • Antal personer: 4
  • Stænger: EnduraFlex, glasfiber 12.7 mm
  • Bund: Polyethylen
  • Farve: Grå og blå
  • Materialesammensætning: Oversejl: 100% polyester, Indertelt: 100% polyester, Mesh: 100% polyester
  • Opstillingstid: 15 min
  • Størrelse (pakket): Dia. 71 x 29 cm
  • Vægt: 14 kg

Praktiske Funktioner og Vedligeholdelse

Palmdale 400 inkluderer en række praktiske funktioner såsom kabelgennemføring for elektricitetstilslutning, bardunholder for nem pakning, samt opbevaringslommer for organisering. Husk, at UV-stråler kan forkorte teltets levetid, så undgå langvarig eksponering for direkte sollys.

FAQ-sektion

Hvor mange sovekabiner er der i teltet? Palmdale 400 har to sovekabiner, ideelt for familier eller grupper, der ønsker privatliv.

Er teltet nemt at opsætte? Ja, med farvekodede stænger og kanaler kan teltet opsættes på omkring 15 minutter.

Hvordan håndteres ventilation i teltet? Teltet er udstyret med netpaneler ved hver side af den forreste indgang og justerbar ventilation bagtil for optimal luftcirkulation.

Brugeroplevelser og Tips

Brugere af Palmdale 400 roser dets rummelighed, lette opsætning og de mange praktiske detaljer, der gør campinglivet lettere og mere behageligt. Et tip fra en erfaren camper er at udnytte det store opholdsrum til fælles aktiviteter på regnfulde dage, hvilket gør Palmdale 400 til en sand oase i det fri.

Med Easy Camp Palmdale 400 får du et familievenligt telt, der kombinerer funktionalitet, komfort og holdbarhed, hvilket gør det til et ideelt valg for familier eller venner, der ønsker at skabe uforglemmelige minder i naturen.

Vægt 14 kg
Størrelse 71 × 29 × 19,5 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Telt Palmdale 400 Fra Easy Camp”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

RELATEREDE PRODUKTER