Telefonholder For Rattet Til Tesla Model 3 / Y

Opgrader din køretur med denne multifunktionelle telefonholder med indbygget QI trådløs opladning. Perfekt placeret bag rattet, tilbyder den optimal synlighed og bekvemmelighed under kørslen. Denne nye telefonholder har et OLED-display, der viser alle de vigtige oplysninger under kørslen, og er designet til at passe perfekt ind i indretningen af din Tesla. Den understøtter hurtig opladning op til 15W og er kompatibel med telefoner der har tynde, ikke-metalliske etuier.

 

Unikke Funktioner

  • OLED-display med realtidsinformation.
  • Trådløs QI opladning op til 15W.
  • Enkel installation bag rattet.
  • Designet til at matche indretningen af din Tesla.

 

Anvendelsesmuligheder

Denne telefonholder er perfekt til at holde din telefon sikker og opladet under kørslen, samtidig med at den giver dig adgang til nødvendige informationer på et blik. Den kan bruges med en bred vifte af telefoner, så længe de er QI-kompatible og har et tyndt, ikke-metallisk etui.

 

Fordele

Med denne telefonholder kan du holde din telefon opladet, mens du er på farten, og have adgang til vigtige oplysninger om din bil uden at skulle tage øjnene fra vejen. Den er nem at installere og passer perfekt til din Teslas interiør.

 

Monteringsvejledning

  1. Fjern den gamle holder bag rattet.
  2. Installer den nye telefonholder i samme position.
  3. Forbind telefonholderen til højttalerstikket i førerdørens stolpe.

 

FAQ

  • Er denne telefonholder kompatibel med alle telefoner? Ja, denne telefonholder er kompatibel med alle QI-kompatible telefoner, der har tynde, ikke-metalliske etuier.
  • Er det svært at installere denne telefonholder? Nej, installationen er nem. Du skal bare erstatte den gamle holder bag rattet og forbinde den nye til højttalerstikket i førerdørens stolpe.

 

Tekniske Specifikationer

Opladning: QI-certificeret, op til 15W
Kompatibilitet: Tesla Model 3 og Tesla Model Y
Materiale: Grå/aluminium

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Telefonholder For Rattet Til Tesla Model 3 / Y”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *