Delsey Paris Securflap 15,6″ sort computerrygsæk

kr.1,099,00

SKU: DEL1001

Forudbestil - Lev 3-5 hverdage*

Produkt beskrivelse

Delsey Paris Securflap 15,6″ Sort Computerrygsæk

For dig, der ønsker både sikkerhed og stil, er Delsey Paris Securflap Computerrygsæk det oplagte valg. Med sin innovative SECURFLAP-lukningsmekanisme tilbyder denne rygsæk en sikker og pålidelig måde at beskytte dine ejendele på, hvilket gør den perfekt til daglig brug i bymiljøer og under rejser.

Sikker og Praktisk Opbevaring

Rygsækkens interiør er designet til at holde dine enheder sikre og organiserede. Den er kompatibel med både en 15,6″ bærbar computer og en tablet, og det fuldt forede indre beskytter mod stød og skader. En praktisk flad lomme giver ekstra opbevaringsmuligheder, mens en anti-RFID-lomme beskytter dine kort mod elektronisk tyveri. En unik garanti QR-kodeplade giver dig sikkerhed for kvaliteten.

Ergonomisk Design for Komfort

Med et ultra komfortabelt topgreb og komfortable rygstropper er Securflap designet til at gøre dine rejser så behagelige som muligt. De 2 sidelommer med lynlås giver let adgang til nødvendige småting som nøgler, telefon eller vandflaske, og rygsækken er kompatibel med et trolleysystem, hvilket gør den nem at transportere sammen med din rejsekuffert.

Specifikationer

  • Vægt: 1,00 kg
  • Dimensioner: 45,50 cm (PC-beskyttelse: 45 x 31 x 14 cm)
  • Volumen: 21 liter
  • Materiale: Slidstærk polyester

Ideel til Den Moderne Pendler

Delsey Paris Securflap Computerrygsæk kombinerer sikkerhed, komfort og stil i ét. Uanset om du skal på arbejde, studere, eller ud at rejse, er denne rygsæk et fremragende valg, der sikrer dine ejendele med et sofistikeret og moderne design.

Forslag til andre produkter

Andre kunder har også købt