ProShineNordicLogo1Ikon

Reklamation

Reklamationsret & Retur

Reklamation:

 • Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen.
 • Ved returnering, reklamationer og benyttelse af standardfortrydelsesformular sendes til:
  ProShineNordic.dk / Asbjørn Jørgensen
  Hvedevænget 15 (IKKE Fysisk adresse, du kan ikke fysisk returnere varen på denne adresse da det ikke er en butik)
  4690, Haslev.
  Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Returnering:

 • Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering, vi anbefaler ved retunering af bestille forsendelse med sporings-id. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder og vedlægger vores Fortrydelsesformular.
  Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.
  Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering:

 • Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
 • Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Refusion:

 • Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Tilbagebetaling:

 • Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.
  I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.
  Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten.
 • Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
  Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Fortryelsesforumlar

(Denne forumlar udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Standardfortrydelsesformular kan downloades som PDF Her – standardfortrydelsesformular

Generelle oplysninger:

ProShineNordic
Hvedevænget 15
4690, Haslev
CVR nr.: 43260960
Telefon: 31484555
Email:Info@proshinenordic.dk

 • Priser Hos ProShineNordic. Alle priserne er i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

 • ProShineNordic modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, MobilePay og Bankoverførsel. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Klagemuligheder:

 • Klagemuligheder – oversigt og links:

  Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:
  Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
  Carl Jacobsens Vej 35
  2500 Valby
  Link: www.forbrug.dk

  Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
  Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
  Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@proshinenordic.dk

 • Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
  Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
  Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@proshinenordic.dk