Delsey x F1 Securitime Zip hvid kabinekuffert 55 cm.

kr.2,699,00

SKU: DEL1002

Forudbestil - Lev 3-5 hverdage*

Produkt beskrivelse

Delsey x F1 Securitime Zip Hvid Kabinekuffert 56 cm

Oplev kompromisløs sikkerhed og elegant design med Delsey x F1 Securitime Zip Kabinekuffert. Denne kabinekuffert, i en flot hvid finish, er udstyret med DELSEY PARIS’s patenterede SECURITECH® 2 lynlåssystem, som er op til tre gange mere modstandsdygtig over for indtrængen end traditionelle lynlåse. Med forstærkede lynlåstrækkere og en TSA-godkendt kombinationslås, kan du rejse med ro i sindet og vide, at din bagage er sikret mod uautoriseret adgang.

Sikker og Innovativ Opbevaring

Den avancerede SECURITECH® 2 lynlås beskytter din bagage med enestående effektivitet. Lynlåstrækkerne er også designet til at være op til tre gange mere modstandsdygtige end konventionelle alternativer, hvilket sikrer ekstra holdbarhed. Den TSA kombinationslås giver dig mulighed for at låse kufferten med en personlig kode, samtidig med at sikkerhedspersonale kan inspicere den uden at forårsage skade.

Fremragende Mobilitet og Brugervenlighed

Kufferten er udstyret med fire stille og multidirektionelle hjul, som gør den let at manøvrere og sikrer en behagelig og responsiv håndtering. Den er ideel til kabinebagage og kan nemt transporteres gennem travle lufthavne eller bymiljøer. En smart USB-port giver dig mulighed for at oplade dine enheder på farten (eksternt batteri ikke inkluderet).

Høj Kvalitet og Miljøvenligt Design

  • Vægt: 3,07 kg
  • Dimensioner: 56 cm (udvidelig: 56 x 35 x 25 cm)
  • Volumen: 45 liter
  • Materiale: 100% Polycarbonat
  • Kabinebagage: Perfekt størrelse til flyrejser
  • Udvidelig: For ekstra opbevaringsplads
  • Dobbelt hjul: Forstærket for maksimal holdbarhed
  • Aftagelig og vaskbar foring: Nem at rengøre og vedligeholde
  • Genanvendte materialer: Miljøvenlig produktion for en bæredygtig rejseoplevelse

Rejs Sikkert og Komfortabelt

Med sin høje sikkerhed, fremragende mobilitet og holdbare konstruktion er Delsey x F1 Securitime Zip Kabinekuffert det perfekte valg for den moderne rejsende. Gør din rejseoplevelse problemfri og stilfuld med denne innovative og pålidelige kabinekuffert.

Forslag til andre produkter

Andre kunder har også købt