ProShineNordicLogo1Ikon

Kulfiber Erstatning Til Dashboard Og Sidepaneler Til Tesla Model 3 / Y

kr.5,100,00

SKU: GRE1153

trustpilot-stjerner Kun 5-Stjernet på Trustpilot

Produkt beskrivelse

Kulfiber Erstatning Til Dashboard Og Sidepaneler Til Tesla Model 3 / Y

Vores udvalg af indvendige biltilbehør kan nu omfatte luksuriøse, bæredygtige kulfiberindlæg, specielt designet til at forbedre udseendet og fornemmelsen af din bilinteriør. Vi har omhyggeligt udvalgt vores leverandører for at sikre, at vores kulstofprodukter er af høj kvalitet og vil stå tidens test.

Unikke funktioner

Med vores kulfiberindlæg kan du tilpasse interiøret i din bil, så det passer til din personlige stil. Uanset om du foretrækker det klassiske look af træ, det moderne look af kulstof eller det luksuriøse look af alcantara, har vi noget for dig. Vores kulfiberindlæg er fremstillet af originalt materiale, så du kan være sikker på, at de vil passe perfekt.

Anvendelsesmuligheder

Vores kulfiberindlæg er designet til at passe perfekt ind i din bil, uanset om det er en Model 3 eller Model Y. De er nemme at installere, og de vil give dit interiør et elegant og moderne look.

Monteringsvejledning

  1. Brug en spatel (medfølger ikke) til at fjerne siderne af instrumentbrættet.
  2. Placer det nye kulfiberindlæg på plads.
  3. Fastgør kulfiberindlægget sikkert.
  4. Kontakt vores kundeservice for hjælp med montering, er du i tvivl så kontakt os også før køb så kan vi hjælpe dig.

FAQ

  • Er dette produkt kompatibelt med min bil? Ja, vores kulfiberindlæg er designet til at passe perfekt til Model 3 og Model Y fremstillet i Kina.
  • Hvordan kan jeg tjekke, hvor min bil er fremstillet? Du kan tjekke dette ved at kigge på serienummeret på din bil: Hvis det starter med LRW, er din bil fremstillet i Kina. Starter det med XP7 = Tyskland Og 5JY = USA

Tekniske specifikationer

Vores kulfiberindlæg er fremstillet af originale materialer for at sikre en perfekt pasform. De er designet til at være nemme at installere, og de vil give dit interiør et moderne og luksuriøst look.

 

Forslag til andre produkter

Andre kunder har også købt